Bacteriosol sok pluszt ad a talajnak

A hagyományos földművelés egyik nagy ellentmondása a gyakori szántás, aminek hatására az élet nagymértékben lecsökken a talajban. Ennek következtében pedig egyre több mesterséges műtrágya kiszórására lesz szükség a kívánt produktum eléréséhez. Mindez a degradáció megelőzhető a Bacteriosol termék alkalmazásával. Voltaképpen tudni kell egy olyan alapvető dolgot, hogy még a legrosszabbnak tűnő talajadottságok esetén is minden szükséges tápanyag ott van a földben, csak azok nincsenek felvehető állapotban. Az élet, a különféle mikroorganizmusokon keresztül teszi azt elérhetővé a növényeknek.

A Bacteriosol alkalmazásának a célja pontosan az, hogy olyan a fejlődést segítő baktérium és gomba közösségek legyenek kijuttatva a területre, amelyek szervesen bekapcsolódva a feltáró munkába, segíteni fogják az ideális fejlődését a később vetett kultúráknak. A legújabb vizsgálatok alapján, a Bacteriosol olyan komposztalapú keverék, ami több mint 1000 féle egymással szorosan együttműködő mikroorganizmust tartalmaz. Kijuttatása egyszerűen megoldható és a hatékonysága gyorsan megmutatkozik.

Takarmánynövény kimagasló tápértékkel

Az állattartásnak sarkalatos pontja, hogy biztosítva legyen folyamatosan a megfelelő mennyiségű és kiváló minőségű ellátmány, amit valahonnan elő kell teremteni. A költségek az egekbe is emelkedhetnek, ha a drága tápok mellett döntünk, de számos olyan kivételes és hasznos összetevőkben gazdag takarmánynövény áll rendelkezésre, amelyek egyszerűen termeszthetőek. Ehhez ugyanakkor szükség van a megfelelő méretű és adottságú területre, valamint a minőségi szaporítóanyagokra.

Ez utóbbiakat a termekek.sersiafarm.hu weboldalon egyszerűen beszerezhetjük. Itt többféle takarmánynövény található, legyen szó évelő vagy egyéves kultúrákról. Lucerna, mohar, szudáni fű, indiai köles, cirok mag bőséges kínálata várja az érdeklődőket. Amennyiben nem tudnánk eldönteni, hogy pontosan melyik az a takarmánynövény, amelyik az elvárásainkat leginkább kielégíti, akkor bátran kérjük ki a felület munkatársainak a segítségét a választás során, a kiváló cél elérése érdekében!