Díszes és hasznos a rusztikus bortartó

Egy meleg nyári napnak a lezárása bátran történhet némi finom italozás keretében. Ha szeretjük a nemes nedűt, akkor érdemes gondoskodni arról is, hogy ne akármilyen formában történjen az elhelyezése. Erre a feladatra a rusztikus bortartó kiválóan megfelel.

Muszáj figyelembe venni, hogy ennek a kivitelnek adott méretei vannak a palackok befogadása tekintetében. Voltaképpen egy robosztus, farönkről van szó, ami keresztül van fúrva és ide lehet behelyezni a megfelelő átmérőjű palackot. A rusztikus bortartó egyedi színvilággal és mintázattal rendelkezik. Egyértelműen elmondható róla, hogy sajátos, hiszen a fa eredeti mintázatából adódóan, nincs két ugyanolyan darab.

Ajándéknak utolérhetetlen, de a saját otthonunkat is bátran díszíthetjük vele. Önmagában is remekül fest a szekrényen vagy asztalon elhelyezve, de a maximális élményt akkor tölti be, ha ellátja a feladatát és van benne üveg. A rusztikus bortartó kellő odafigyelés mellett egy örök darab, ami az otthon fényét növeli. Tekintsük meg a pontos felépítését azt arapapagaj.hu oldalon és rendeljük meg!