Ellenálló bevonatot képez a vastaglazúr

A különböző faelemek a legtöbb esetben ki vannak téve olyan környezeti hatásoknak, amelyek lassan, de biztosan tönkreteszik a szerkezetét. Voltaképpen ez teljesen érthető, hiszen a természetes anyag romlásra van ítéltetve. A megfelelő készítmények alkalmazásával a használati időszak jelentősen kitolható és ilyen formában a termékek könnyedén kiszolgálhatnak több generációt. Az egyik igen hatékony fegyver a vastaglazúr alkalmazása, ami biztosan nem okoz csalódást.

A speciális összetételnek hála, a komponens úgy lett létrehozva, hogy védőréteget képezzen a felületeken, ami megóvja a részeket a káros ultraviola sugárzással szemben és még a farontó gombákat is távol tartja. A vastaglazúr felhordása csak megfelelően előkészített felületre ajánlott. Legalább 2 rétegben kell gondolkodni, az eredményes fedés érdekében.

Annak ellenére, hogy a réteg maga igen vastagnak mondható, mégis a száradást követően is hagyja lélegezni a fát, miközben egy vízlepergető bevonatot képez. A vastaglazúr használatával jelentős eredményeket érhetünk el, amiket az előnyünkre fordíthatunk.