Garázskapuk: Milyet érdemes választani?

Saját garázsa van és jól jönne egy olyan garázskapu, amivel kapcsolatban végre nem kell kompromisszumokat kötnie, mert úgy jó, ahogy van? Akkor bizonyára jól tudja, hogy az igazán jó garázskapuk, nem csak arra szolgálnak, hogy látszólagos védelmet nyújtsanak a gépjárműnek, hanem egyszerre kell stabilnak, ellenállónak lenniük, megbízhatóan működniük, és az sem árt, ha esztétikus a megjelenésük.

Nos, a Turbó Pegazus Kft. kínálatában található garázskapuk és garázskapu elemek egytől egyig megfelelnek ezeknek a követelményeknek, legyen szó jobb- vagy baloldalon nyíló, szekcionált vagy tolókapuról. A kínálatunkban számos színkombináció és típus megtalálható. Előregyártott vagy teljes mértékben egyéni igények szerint tervezett garázskapukat készítünk.

Válogasson a bőséges kínálatunkból az előre gyártott garázskapuk között, amelyek trapézlemezekből, első és másodosztályú szendvicspanelekből vannak professzionálisan összeállítva, és hosszútávon is megbízható védelmet nyújtanak az Ön autójának és egyéb értékeinek. Ha pedig teljesen egyedi elképzelése van, akkor is nyugodtan ránk bízhatja a feladatot.

Munkatársaink a tervezéstől a gyártási folyamaton át a kivitelezés utolsó fázisáig egy kézben tartják a projektet. Így Önnek csak azzal kell foglalkoznia, hogy megálmodja, pontosan milyen típusú és megjelenésű garázskapura van szüksége.

Az általunk gyártott garázskapuk és garázskapu elemek, illetve vasalatok tökéletes védelmet nyújtanak a rongálással és betolakodókkal szemben, stabilan és megbízhatóan működnek, akár hosszú éveken, évtizedeken át, minimális karbantartással.

A nagy szín- és a típusválasztéknak köszönhetően tökéletesen az Ön ingatlanához igazítható esztétikai megjelenésben. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal vagy látogasson el a több mint 4000 négyzetméteres telephelyünkre, ahol szívesen körbevezetjük és minden kérdésére választ adunk.