Gondoltad volna, hogy ilyen barber shop is van a körúton?

Aki vágyik a stílusos frizurára, és mellé egy gondosan fazonírozott szakállra, térjen be az Erzsébet körúton található gengszter borbélyszalonba és mindezt megkaphatja egy olyan közegben, ahol a berendezés a múlt század korai évtizedeinek hangulatát idézi. A barber shop belső kialakítása közel sem nevezhető átlagosnak. Itt minden vendég azt érezheti, hogy egy letűnt kor eleganciája köszön vissza. Akik mostanáig csupán kívülről szemezgettek az üzlettel, vagy nem tudják egészen pontosan, hogy milyen megjelenést szeretnének, őket is várja a szalon profi és elkötelezett borbély csapata.

A legújabb technikákkal és eszközökkel igyekeznek tökéletesíteni a frizurát és a szakállat. A szakértelem, a minőség és a kényelem garantált. Ügyelnek arra, hogy a hozzájuk betérő vendégek kiváló élményben részesülhessenek, ezt a célt szolgálják az emeleten elhelyezett extra kényelmes borbélyszékek. Időpontfoglalásra online van lehetőség a szalon weboldalán.

Néhány egyszerű kattintással kiválasztható a kívánt szolgáltatás, és természetesen a számunkra leginkább szimpatikus borbély személye is. Az alapadatok megadása után azonnal írhatjuk is be a naptárunkba a lefoglalt időpontot. Aki minőségi borbélyszalont keres, felejtse el azt az érzést, hogy ő csupán egy a sok közül! A barber shop nem egy futószalagos szalon, ahol az a cél, hogy egy nap minél több hajat vagy szakállat vághassanak. Náluk a minőség és a precizitás a fő szempont, és a kliens egyedi igényei.

Akár a lázadók koronája képviseli a betérő vendég egyéni stílusát, akár a hátra fésült fazon, a borbélyok a maximumot fogják kihozni mindenkiből. Néhány előbukkanó ősz hajtincs sokakat zavar, ám számukra is van megoldás. A legmagasabb minőséget képviselő hajfestés egyáltalán nem hat majd természetellenesnek. Az átmenetek segítenek abban, hogy az összhatás friss és elegáns legyen. A gyermekeket is szeretettel várják egészen nyolc éves kortól. Ők közösen részt tudnak venni egy úgynevezett apa-fia hajvágáson is, ami garantált élmény lesz az apának és a gyermeknek is.