Hajbeültetés hazai specialisták által

Előtte és utána

A kopaszodás sok férfi és nő életét keseríti meg. Ám az orvostudománynak hála, nem kell feltétlenül ezzel együtt élnünk. A Greffe de cheveux en Hongrie annyit jelent, hogy Hajbeültetés Magyarországon. Hazánk élen jár ezen a téren, ezért nem csoda, hogy annyi külföldi látogat el hozzánk, a dúsabb hajkorona reményében.

Az alacsony árak és a színvonalas ellátás lehet az, ami miatt sokan úgy döntenek, hogy érdemes lenne tenni valamit a kopaszodás ellen. Azt már mindenki tudja, hogy hiába próbálkozik a tévében reklámozott csodaszerekkel.

A folyamatot talán lassítani lehet, de visszafordítani semmiképpen. Egy férfi sokkal könnyebben bele tud törődni, de a hölgyek esetében már más a helyzet. Egyre nagyobb számban jelentkezik a drasztikus hajhullás problémája a nők esetében is.

Hogyha mi magunk sem szeretnénk beletörődni a hajkoronánk ritkulásába, akkor itthon kell keresnünk a megoldást, elvégre a franciák is azt hirdetik, hogy Greffe de cheveux en Hongrie. Rengeteg elégedett páciens mondhat köszönetet a magyar specialistáknak.