Kitűnő márka a DeLonghi kávégép

Álmos reggeleken, napokon valódi áldás a háznál egy automata kávégép, ami egyetlen gombnyomás után gyorsan elkészíti nekünk a finom feketét. A legjobb márkák közé tartozik a DeLonghi kávégép, ami rengeteg funkcióval el van látva a felhasználók elégedettségének érdekében. Könnyen vásárolhatunk ilyen kiváló készüléket az internetről is, a kavegepwebshop.hu online szaküzlet kínálatában számtalan modern gépezet fedezhető fel.

A Magnifica S ECAM 22110.B DeLonghi kávégép például fel van szerelve aromaválasztó, gyorsgőzölési és 2 csésze funkcióval, beépített kávéőrlővel, darálóval, gőzfúvókával, vízszűrővel egyaránt. Rendkívül jó a kialakítása, automatikusan kikapcsol és tisztító programmal is rendelkezik.

18 hónap garancia jár ehhez a készülékhez, amit most az eredeti árához képest 10 000 Forinttal olcsóbban vásárolhatunk meg a webáruházból. A DeLonghi kávégép nagyon jó választás és a megrendelése után gyors a házhozszállítás is. Ha kérdése volna az eszközzel kapcsolatosan, akkor vegye fel a kapcsolatot a munkatársakkal!