Minimalista Ucon Acrobatics táskák

Látványos design hátizsák

Ez a márka viszonylag fiatal, viszont annál érdekesebb. A fiatalokat vette célba a Ucon Acrobatics, amikor megalkotta az egyedi táskákat. A cél a minimalizmus volt, amit sikerült úgy megalkotniuk a berlini fiatal tervezőknek, hogy az ne csapjon át az unalmas hangulatba.

Rendkívül letisztult, ám mégis funkcionalitásban gazdag termékeket dobtak piacra. A Ucon Acrobatics bebizonyította, hogy egy táska minták nélkül is lehet izgalmas. Kifejezetten elegáns a kialakítása, azonban az anyaga és dizájnja lehetővé teszi a hétköznapi viselet szempontjából is.

A másik nagyon fontos tényező, amit a Ucon Acrobatics szem előtt tartott, amikor úgy döntöttek, hogy igazi exkluzív táskákat fognak tervezni, hogy valamilyen formában kifejezze a viselője környezettudatos gondolkodásmódját.

Ezért úgy döntöttek, hogy számos újrahasznosítható anyagból fogják elkészíteni a minőségi termékeiket, amelyekkel már rengeteg elismerést tudhatnak magukénak. A Ucon Acrobatics elegáns, könnyed és mindenképp innovatív résztvevő a divat világában.