Nagyon felkapott a Tefal WOK

Tefal WOK

Megéri kicsit elmélyedni a gasztronómia rejtelmeiben, mert kellő motiváltsággal olyan kitűnő finomságokat készíthetünk el, amelyek valóban elragadják a fantáziánkat és kellemes élményeket biztosítanak falatozás közben. Ha nem bízzuk másra a feladatot, mert szeretünk mozgolódni a konyhában, akkor a Tefal WOK változatokat megéri beszerezni.

A Távol-Kelet kultúrában jól ismert serpenyők sajátos jellemvonásokkal bírnak, amelyek gyorsítják a sütés, párolás, pirítás, főzés folyamatát. Mindezt még energia-hatékonnyá is teszi a Tefal WOK, hiszen minimális hőhatásra, kimondottan nagy meleg keletkezik az alsó részében. Az alakját nézve a gömb keresztmetszetére hasonít.

Az európai igényeknek megfelelően, már létezik lapos aljú változat, hogy az elektromos tűzhelyeken se legyen probléma az alkalmazása. Az igazán egyedi kivitelek vasból készülnek kézi erővel, de a modernebb változatoknak már gyakran acél az alapanyaga. A Tefal WOK valami olyat kínál, amit megéri kihasználni. Elég lesz csak egyszer kipróbálni és végleg megszeretjük.