Unatkoznak a gyerekek a hosszú autóút alatt?

Ez a fejtámlás monitor!

Előfordul, hogy a gyermekeket el kell vinni egy hosszabb útra, ami lehet nyaralás miatt is. Így, ha külföldre tervez elutazni a lurkókkal, akkor mindenképpen be kell szereznie néhány olyan eszközt, amivel elfoglalhatják magukat. Tökéletes választás lehet egy olyan monitor, amit a fejtámlába lehet szerelni. Ez a fejtámlás monitor 7”-os kijelzővel rendelkezik és a traffipaxbolt.hu webáruházból megrendelhető. Amennyiben Ön is szeretné a gyermeket lefoglalni a hosszú úton, akkor célszerű egy minőségi alapanyagokból előállított berendezést választania.

Sajnos a gyermekek egy idő után elunják magukat, ha nincs megfelelő szórakozási eszköz. Azonban egy kis mesenézéssel megkönnyíthető az utazás. A speciális fejtámlába építhető monitor 2 darab audió és videó bemenettel rendelkezik. A fejtámlán elhelyezett monitorokhoz előre szükséges egy nagyobb méretű konzol is, amiről el lehet indítani a DVD-t. Abban az esetben, hogyha csak néhány órás utazásra készülnek a családdal, akkor mindenképpen célszerű bekészíteni pár mese DVD-t, amit a csemeték saját maguk válasszanak ki.

Így biztos lehet benne, hogy olyan filmet fognak nézni a hosszú út alatt, amit szeretnének. A különleges kijelző acél rúdjai állítható távolságban helyezhetőek el. Ha úgy tetszik, ez olyan fejtámla, amiben megtalálható egy nagyobb méretű monitor. A fejtámla adott, így a rudak állításával lehet minden autótípushoz kényelmessé tenni a használatát. Fontos, hogy egy hosszabb utazás előtt készítsen be játékokat, gondoljon ki valamilyen feladatot a kicsiknek.

Bár egy részét át fogják aludni, azért lényeges, hogy a hátralévő időben ne a kiabálás, sírás és egyéb tevékenységek vegyék át a főszerepet. A monitoron vetített mese a kicsiknek kitűnő elfoglaltság, mivel addig sem foglalkoznak az utazás fáradalmaival. Forradalmi megoldásnak számít a fejtámlába építhető monitor, hiszen ezáltal a kicsiknek is élvezetesebbé tehető az utazás. Főleg a nyaralások előtt célszerű végiggondolni, hogy milyen kiegészítőket tanácsos beszerezni!