Változtak a CSOK jogszabályok

Az állami támogatások között egyedinek számított, amikor megjelent. A CSOK egy vissza nem térítendő hitel, ami a gyermekek után jár. Felhasználható lakásépítéshez vagy vásárláshoz, de ha a bővítés a cél, annak sincs semmi akadálya. Ami nehézséget jelenthet, hogy a feltételei bankonként elég eltérőnek számítanak. De mégis hová érdemes először betérni? A válasz nem más, mint a CSOK szakértőhöz. Lehet, hogy meglepő, de már ilyen is létezik.

Nagyjából úgy kell elképzelni a szolgáltatást, mint a hitelközvetítő esetében. Az adataink megadása után egyszerűen kiszámítható, hogy mekkora összegre vagyunk jogosultak. Ezért ehhez viszonyítva érdemes tervezni, mert így senkit sem fog csalódás érni. Az adatok megadása az online felületen is lehetséges.

Ezután csak várnunk kell, amíg egy CSOK szakértő felveszi velünk a kapcsolatot telefonon. A lakáshitellel kapcsolatos kérdéseinkre is választ kaphatunk. Nem mindenkinek egyértelmű, hogy a CSOK felhasználásával pontosan mire jogosultak. Ez nem egy szabadon felhasználható hitel!