A webáruház készítés árak meghatározó elemei

webáruház készítés árak igen eltérőek a piacon. Az interneten általában webáruház csomagokat kínálnak. A webáruház készítés árak a csomagok tartalmától függően havi néhány ezer forinttól egészen a milliókig terjednek.
A webáruház készítés ár meghatározó elemei:
– A webshop készítésnek nincs anyagára. Nem kell hozzá pultokat, lámpákat, bejárati ajtót venni, üzlethelyiséget bérelni. Ezért a webáruház készítés ár 100%-ban a munkadíjból áll.

– De vajon miért vannak fizetős webáruház szoftverek a piacon, ha vannak ingyenes webáruház szoftverek is?

A nyílt forráskódú webáruház szoftverek valóban ingyenesek, de ha elolvassa az első pontot, egyből látni fogja,  hogy sok munkája lesz vele, míg működni is fog. A tapasztalatok szerint egy működőképes webáruház szoftver átlag ára 150.000-200.000 forint. Egy jól elkészített rendszerben nem kell minden lépéshez a rendszergazda vagy a webfejlesztő hozzájárulása.

– Egy másik fontos elem az adatbázis összeállítása, mely időigényes. Vigyázni kell arra, hogy a tartalom, amit a webshopba feltölt, ne legyen ugyanaz, mint más webáruházakban, mert a Google ezt bünteti, és soha nem hoz majd Önnek látogatókat keresőjével. Ezért jól meggondolandó, hogy a webáruház készítés ár melyik meghatározó tényezőjén akar spórolni!