asztali körfűrész

Mire képes az asztali körfűrész?

Amikor barkácsolásról van szó és a leggyakrabban felhasznált alapanyagról, akkor nem véletlen, hogy a fa jut eszébe mindenkinek először. Ezzel nagyon egyszerűen lehet bánni, ha megvan hozzá minden szükséges eszköz. Az első lépés a megmunkálás folyamatában a hosszanti- vagy a keresztirányban történő vágás. Az asztali körfűrész gyors és precíz megoldást kínál erre a problémára.

Olvasd Tovább
Acana kutyatáp

A diétás étrend alapja az Acana kutyatáp

Gabonamentes Acana tápot érdemes vásárolni a kedvenceinknek, ha azt szeretnénk, hogy azok egészségesek legyenek. Az egyfehérjés diéta segítségével sokkal jobban fogja magát érezni az érzékeny emésztőrendszerrel rendelkező kisállat. Az Acana kutyatáp sertéshúst, májat, porcokat és vesét tartalmaz, igazi csemegének számít. A friss hús mellett, szárított formában is található benne sertésmáj. A húsok mellett, zöldségeket is találunk az Acana kutyatáp összetételében. A rostoknak köszönhetően, kellemesen telítődik a gyomor és megkönnyíti az emésztési folyamatokat.

Olvasd Tovább
hajolampa

Hajólámpa a biztonságos és kényelmes utazáshoz

Függetlenül a méretüktől vagy az utazás távolságától, a hajóknak különböző világítóeszközöket kell használniuk. Az ilyen segédeszközök nélkül lehetetlen, hogy biztonságosan és kényelmesen meghódítsák a vizeket. A világon számos hajólámpa gyártó van. Ezek közül az egyik leghíresebb márka a Hella Marine. A cég termékei a minőség és a megbízhatóság alapjául szolgálnak.

Több mint kilenc évtizeddel ezelőtt, Németország egyik vállalkozó szellemű lakosa, egy született tengerjáró, nyitott egy kis műhelyt, ahol hajólámpákat és fényszórókat készített a tengeri és folyami járművek megvilágítására. Jelenleg a Hella Marine egy hatalmas konszern, aminek az Egyesült Államokban és Új-Zélandon vannak leányvállalatai.

Olvasd Tovább
Csavarmentes Salgo polc

A csavarmentes Salgó polc gyors összeállítása

Nagyon sok olyan berendezés létezik, aminek az összeszerelése roppant egyszerű, mert nem szükséges csavarokat vagy szegeket használnunk hozzá. Ilyen termék az új csavarmentes Salgó polc is, aminek az összeállítása biztosan nem fog gondot okozni senkinek. Mivel semmilyen csavart nem kell becsavarni, ezért felmerülhet a kérdés, pontosan miként fog állni az adott szerkezet.

A csavarmentes Salgó polc elemeit össze kell csúsztatni, majd a polc részt fel kell helyezni. A szerkezet lényege az, hogy az elemek egymást tartják, így annak meglesz a megfelelő teherbíró képessége és az egyensúlya is.

Olvasd Tovább
Karácsonyi ajándék

Karácsonyi ajándékként Pandora medál

Nem tudja, mivel lepje meg kedvesét a szeretet ünnepén? Valami ékszerre gondolt, de a sok lehetőség között elveszve érzi magát? Nagyon sok alternatíva áll rendelkezésre, különböző anyagból készült darabok sorakoznak fel, amelyekből valóban hihetetlenül nehéz választani. Ha ötletet szeretne meríteni, akkor elsőként érdemes a Pandora medál osztályát megtekintenie, mivel gyönyörű alkotások találhatóak meg közöttük. A velekey-ekszervilag.hu webáruház polcairól megrendelhető már a Pandora medál téli kollekciója.

Olvasd Tovább

A szülinapi ajándék ötletek férfiaknak mindig kedvezőek

A munka mellett mindenképpen szükség van kikapcsolódásra is. A hétvégék azért vannak, hogy ilyenkor kipihenhessük az egész heti fáradalmakat. Ilyenkor jöhet egy kis lazítás, esetleg egy-egy baráti összejövetel, vagy a különleges alkalmak megünneplése.

A szülinapi ajándék ötletek férfiaknak és a hölgyeknek is gyakorta feladják a leckét. Nehéz eldönteni, hogy éppen mit vegyünk az ünnepeltnek, ezért sokszor kérjük ki a közeli ismerősök vagy rokonok tanácsát.

Olvasd Tovább

Ló jutalomfalat – mert megérdemli!

Annak érdekében, hogy lovaink egészségesek maradjanak, a legjobb minőségű abrakot kell adnunk nekik. Egy kellemes lovaglás után ló jutalomfalat jár neki, amit meg is érdemel, hiszen feledhetetlen élménnyel ajándékoz meg bennünket.

Csodálatos érzés egy szépséges pej hátán suhanni, közben érezni, ahogyan minden akadályt egyszerűen, ügyesen leküzd és vigyáz ránk. Akinek egyszer már volt ilyen élményben része, az alig várja a következő alkalmat, amikor újra lovagolhat.

Olvasd Tovább