Szintetikus paróka azoknak, akik szeretnek kísérletezni

Egyik nap szőke, a másik nap pedig vörös akar lenni? Rövid hajat választ vagy kevés erőfeszítéssel szeretné a frizuráját meghosszabbítani? A szintetikus paróka sokkal valósághűbb, mint gondolná. De a parókák nem csupán a divatnak való hódolásról szólnak.

Ezeket a kopasz vagy túl vékony hajjal rendelkező terület fedésére is használják. Ahhoz azonban, hogy olyan parókát válasszon, ami megkülönböztethetetlen a valódi emberi hajszálaktól és a kedvenc divatkiegészítőjévé váljon, ismernie kell néhány bennfentes tippet. Először is, ha aggódik, hogy a szintetikus paróka nem fog természetesen kinézni a fején, ne féljen!

A technikai fejlődésnek hála, a minőségi mesterséges póthajak is teljesen valósághűnek tűnnek. A valódi emberi haj korlátozottan áll rendelkezésre, ezért a belőle készült parókák nem olcsók és jellemzően több tízezer forintba is kerülhetnek.

A jó minőségű szintetikus paróka azonban megfizethető és az ápolása is könnyebb, hiszen természetes hajszálakból készült társával szemben, nem kell minden mosáskor átformázni.