A Xiaomi Power bank nem hagyja cserben

Azoknak, akik gyakran utaznak, kifejezetten hasznos lehet az úgynevezett külső akkumulátor. A Xiaomi Power bank kompakt méretű és magas kapacitású, ezáltal bárhová magával viheti, így többször feltöltheti az elektronikai eszközeit.

Hatalmas előnye, hogy támogatja a gyorstöltés technológiát, tehát nemcsak magas kapacitással, hanem villámgyors töltési sebességgel is rendelkezik. Ez a funkció kimondottan jól jön, amikor késésben van és nincs ideje órákon át tölteni a telefont. Némelyik modell USB-C porttal is fel van szerelve, sőt, lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést.

A Xiaomi Power bank alumíniumból készült házat kapott, ezért strapabíró és elegáns. A túltöltés-, az alulfeszültség- és a rövidzárlat-védelem garantálják a biztonságos használatot. Sokoldalúan alkalmazható, hiszen kompatibilis minden olyan eszközzel, amelyik USB-n keresztül tölthető.

Okostelefon alkalmazással is rendelkezik, aminek hála, nyomon követhető az akkumulátor állapota. A márka ismert a kiváló ár-érték arányáról, ez alól a Xiaomi Power bank sem kivétel.