40x30x20 kézipoggyász több színben

A fontos és értékes dolgainkat szeretjük magunk mellett tudni utazáskor, viszont az adott légitársaság által előírt szabályokat szintén be kell tartanunk. A WizzAir gépeire felvihető a 40x30x20 kézipoggyász, amit mindenki a sajátja előtt található ülés alatt kell elhelyezzen.

Amennyiben utazni készül, de még nem rendelkezik ilyen méretű utazótáskával, akkor jól teszi, ha felkeresi a kabinborond.hu webshopot, ahol kiváló minőséget képviselő darabok lelhetőek fel a kínálatban. Nyugodtan válogathat a termékpaletta tagjai közül, mert biztos lehet abban, hogy egy ilyen kabinbőrönd kiválasztásával nem akadhat fent a reptéri ellenőrzéseken.

Nagyon kedvező áron vásárolható a webáruházból 40x30x20 kézipoggyász, több színben és árnyalatban. Jó választás a négykerekes változat, amelyiket könnyebben tudja maga után húzni. A Leonardo Da Vinci gyártó terméke ideális, hiszen tartós műanyagból készült, a belseje pedig poliészter. A belső részében cipzárral elválasztott nagy rekesz és egy szintén cipzáras hálós zseb található.