A balatoni szállás kutyával nem túl drága

Abban az esetben, ha nem szívesen bízza másokra a kis kedvencét és közeleg a nyaralás ideje, akkor nem kell tovább törnie a fejét a megoldáson!

A balatoni szállás kutyával nagyszerű kikapcsolódást kínál. Manapság egyre több helyen van arra lehetőség, hogy a négylábú társával együtt élvezzék a vakáció idejét. Az efféle apartmanok nem csupán biztosítják az állatok komfortos, valamint higiénikus tartásához szükséges alapvető feltételeket, hanem extrákat is tartogatnak. A balatoni szállás kutyával valamivel drágább lesz. Nem túl nagy összegről van szó. Éjszakánként 1500-8000 Forint között vannak az árak, de természetesen ez a dolog a fogadótól függ a leginkább. Az üdülőövezetben olyan strandokat létesítettek, ahová a gazdik és kedvenceik együtt mehetnek.

Az adott partszakaszokon kizárólag a kijelölt területen lehet a kutyust a vízbe engedni. Ezt külön tábla jelzi. A balatoni szállás kutyával tehát garantálja azt, hogy a pihenés tökéletes legyen és ne kelljen megválni a kedvencétől egyetlen percre sem.