A ballonkabátnak ott a helye a szekrényedben idén

A trench a 2021-es év must have-je. Legalábbis ezt állítja a világ összes stylistja. A klasszikus bézs ballonkabát megléte alapvető a tavaszi és őszi szezonban. A trenchet tudatosan kell kiválasztanod, mert egy megfelelő modell hangsúlyozni fogja az alkatod méltóságát, a nőiességedet és stílusos részletekkel látja el a megjelenésedet.

Ez az öltözet egy alapvető fontosságú darab, ezért az anyag minősége játssza a legnagyobb szerepet a választásában. A sűrű szövetből készült ballonkabát tart a legtovább, ami jól megtartja a formáját és nem látszik át rajta az alatta lévő ruharéteg. Felejtsd el a könnyű és vékony modelleket, mert azok már régen kimentek a divatból és nem fognak sokáig tartani! Idén a klasszikus szabású változatok hódítanak, amelyek még Coco Chanel idejében jöttek divatba.

Ezek a kétsoros gombbal, nagy lefelé nyíló gallérral, vállpántokkal, mandzsettákkal és övvel ellátott trenchek. A klasszikus bézs ballonkabát minden nőnek illik, kortól, testalkattól és hajszíntől függetlenül. Ezért egy ilyen modell örökre szól.