A csavarmentes Salgó polc gyors összeállítása

Csavarmentes Salgo polc
Csavarmentes Salgó polc

Nagyon sok olyan berendezés létezik, aminek az összeszerelése roppant egyszerű, mert nem szükséges csavarokat vagy szegeket használnunk hozzá. Ilyen termék az új csavarmentes Salgó polc is, aminek az összeállítása biztosan nem fog gondot okozni senkinek. Mivel semmilyen csavart nem kell becsavarni, ezért felmerülhet a kérdés, pontosan miként fog állni az adott szerkezet.

A csavarmentes Salgó polc elemeit össze kell csúsztatni, majd a polc részt fel kell helyezni. A szerkezet lényege az, hogy az elemek egymást tartják, így annak meglesz a megfelelő teherbíró képessége és az egyensúlya is.

Akár néhány perc alatt össze lehet szerelni egy ilyen remek eszközt. Az összeállítás egyszerűsége miatt, sokan nem figyelnek oda eléggé és kisebb sérüléseket is szenvedhetnek. Mivel a szerkezet elemei élesek, így fontos odafigyelni, hogy azokat megfelelően fogjuk meg.

A csavarmentes Salgó polc összeállítása után máris használni lehet, csak arra figyeljünk, hogy ne terheljük túl. Minden terméken fel van tűntetve, hogy maximálisan mennyi súlyt képes elbírni.