A DDStep vízálló cipő igazán előnyös

A tavaszi és az őszi időszakra, amikor sok csapadék esik, olyan lábbelit kell választani, ami védelmet biztosít. A DDStep vízálló cipő minden tekintetben eleget tesz az elvárásoknak. Mint ahogy a nevéből is kiderül, taszítja a vizet, szóval nem ázik be, így a lábujjak nem fognak fázni.

A pozitívumai közé sorolható, hogy kényelmes, könnyű a súlya, nagyszerű az ára és esztétikus a kialakítása. Különleges membrán réteggel van borítva, ami nem engedi be a nedvességet, viszont jól lélegzik, ennek köszönhetően a végtagok nem fognak megizzadni. A DDStep vízálló cipő talpa vastag, mégis rugalmas gumiból készül. Barázdált, ebből kifolyólag bármilyen felületen tökéletesen megtapad. A legtöbb lábbeli tépőzárral rendelkezik, ami nemcsak mutatós, hanem praktikus is.

Csemetéje érdekesnek fogja találni ezt a megoldást és biztosan próbálkozik majd azzal, hogy egyedül húzza fel. Bárhogyan is kerül a lábára, ne próbálja meg kijavítani, hanem hagyja önállósodni! A DDStep vízálló cipő fiús és lányos kivitelben egyaránt kapható.