Egyedi fog implantátum Budapest centrumában

A páciensek az első konzultáció alkalmával, az ár mellett, leggyakrabban a beavatkozás időtartama felől érdeklődnek. A fog implantátum Budapest tapasztalt és hozzáértő szakembereinek köszönhetően, rövid időn belül kivitelezhető, már ha az egészségügyi állapot engedi.

Ahhoz, hogy ez kiderüljön, röntgen és CT felvételeket kell készíteni, amelyek alapján megbizonyosodnak arról, elegendő-e a csontállomány a műgyökér behelyezéséhez. Ha mindent rendben találnak és megtörténik a beültetés, akkor fontos, hogy a gyógyulási időt ne sürgesse, mivel az hatással lehet a végső eredményre.

A fog implantátum Budapest klinikáin titánból vagy cirkóniumból készül, így mellékhatásoktól nem kell tartani. A páciensnek meghatározott időközönként meg kell jelennie a kontrollvizsgálatokon.

Körülbelül 3-6 hónap elteltével a szájsebész feltárja a műgyökeret annak érdekében, hogy megvizsgálhassa mennyire forrott össze az állkapocscsonttal. Érdemes megemlíteni, hogy a fog implantátum Budapest területén sem kerül több pénzbe, mint az ország más pontján.