A fehérarany eljegyzési gyűrűk előnyei

Fehérarany eljegyzési gyűrű
Fehérarany eljegyzési gyűrű

A fehérarany egyre divatosabb és népszerűbb az ékszerek világában, bár pár éve még leginkább tartózkodtak tőle, ma már egyre többen választják. Tulajdonképpen egy aranyötvözet, pontosabban a színaranyat olvadáspontig hevítik, majd ötvöző anyagokkal összeolvasztják, így nyerik a szürkésfehér színt.

A fehérarany eljegyzési gyűrű igazán trendi és közkedvelt lett, ráadásul bármelyik színű briliánskővel díszítve, pompázatos látványt nyújt. Itt van például a csodás gyémánt, valójában akármelyik nemesfémmel alkotva mesés látképet teremt a tündöklése, a fehérarany semleges színe azonban még inkább képes kiemelni azt.

Ugyanúgy tökéletes párosítás lehet a vörösen pompázó rubinnal, a vakítóan zöld smaragddal, a lila színben ragyogó ametiszttel, vagy a varázslatos kékségben fürdő zafírral. A fehérarany eljegyzési gyűrű ezen drágakövekkel bátran ékesíthető, hiszen már nemcsak a klasszikus áttetsző kővel készülnek jegygyűrűk. Éppen a különleges szín miatt lesznek igazán egyediek és sugárzóak. A White & Black kollekciói pontosan ezeket a páratlan és kivételes modelleket mutatják be.

Ha meglátogatja a www.whiteandblack.hu weboldalt, akkor óriási választékból rendelheti meg az eljegyzési gyűrű fehérarany változatban. Mindezek mellett, ha már megálmodta a csodás eljegyzési gyűrűt, a Yahalom Kft. segít Önnek valóra váltani az elképzelését. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a már meglévő készlet áll a rendelkezésére, hanem Öné lehet a teljesen egyedi, személyre szabott darab.

Továbbá, könnyítésképpen, vannak megrendelhető példányok is, amelyeknek méretét és a díszítő elemként szolgáló kőnek a típusát, színét és nagyságát tudja meghatározni. Sokan azért nem preferálták a fehér aranyat, mert színe miatt összetéveszthető az ezüsttel, de valójában ez közel sem igaz, hisz a fehérarany nem színeződik el, keménysége sokkal erősebb, ráadásul kopásállóbb és tartósabb is. Ezért bátran választható eljegyzési gyűrű fehérarany modellben a White & Black kollekcióiból, hiszen mind látványban, mind minőségben megállja a helyét.