A leesésgátlós kiságy a gyerekszoba fókuszában

Fontos úgy berendezni a gyermek szobáját, hogy komfortosan érezze magát benne. Ez az ő első élettere, aminek legfőbb eleme az ágy. A leesésgátlós kiságy igen népszerű választás. Körbe van támlázva, így a csöppség nem tud leesni alvás vagy játék közben. Figyelj arra, hogy a választott ágy az élein is párnázott legyen, ezzel elkerülhetőek a sérülések.

A támlák általában leválaszthatóak, így amikor a kicsi már nem igényli, könnyen átalakíthatod. Nagy ágyneműtartójának köszönhetően, alkalmas ágynemű vagy játék tárolására, ráadásul a matrac távolabb van a padlótól, így megakadályozva a felfázást. Manapság már számtalan variációt találhatsz a webshopokban. Mesehősökkel, autókkal, kisállatokkal, királylányokkal díszített egyaránt van.

Garantáltan megtaláljátok a szíveteknek kedves darabot. Ha megleltétek a tökéletes leesésgátlós kiságyat, nincs más hátra, mint a kiegészítők beszerzése. Alapdarabok a játéktárolók, gyerekfotel, kisszekrény. Ma már be sem kell fáradnod egy zsúfolt plázába, boltba, mert percek alatt megrendelheted online.