A legmodernebb technika, amivel végre visszanyerheti a hajszálait

Most egy percre képzelje el, hogy beletúr az újdonsült, dús hajába, és élvezi az elismerő pillantásokat, melyet az ápolt frizurája váltott ki az emberekből. Többet nem csillan meg a fejtetőjén a napfény, és nem kell takargatnia ritkuló fejtetőjét. Ismét örömmel járhat fodrászhoz, újra festheti, göndörítheti, formálhatja a haját, ha úgy tartja kedve. Ha szeretne megismerkedni a módszerrel, ami lehetővé teszi ezt a változást, akkor ez a bejegyzés Önnek szól, olvasson tovább!

A hajhullás és kopaszodás mögött számtalan indok állhat. Férfiak esetében 95%-ban genetikai hajvesztésről van szó, és sajnos ebben az esetben a különböző hajhullás elleni eszközök és termékek semmit sem tudnak változtatni a helyzeten. Az egyetlen ma ismert módszer, ami képes nem csak megállítani, hanem vissza is fordítani a kopaszodást, az a hajbeültetés.

A hajbeültetés egy olyan modern sebészeti eljárás, amely során a páciens saját, megmaradt hajszálait ültetik át a fejtető hajhiányos területeire. A sebészek egy kis átmérőjű tűvel először kinyerik a hajszálakat, majd a beavatkozás második szakaszában beültetik őket a hajhiányos részekre. A HIMG klinikán már a legmodernebb hajbeültetési technikák is elérhetőek, a F.U.E. Safe System és az S.H.E.módszer. Az S.H.E. technika a klinika saját fejlesztése, Év terméke díjas szolgáltatás, mellyel biztosítható szinte teljesen fájdalommentes beavatkozás és a hegmentes gyógyulás is. A hajbeültetés után az eredmény tökéletesen természetes, és a beültetett hajszálak örökre megmaradnak új helyükön.

Ha minőségi hajbeültetést szeretne, válassz a HIMG hajbeültetési klinikát!

Forrás: himgeurope.com