A spray fúvókák meghatározóak az öntözéskor

Spray fúvókák

A szép pázsit, gyönyörű kert és egyéb szemet gyönyörködtető zöldövezetek megléte nagyban függ a csapadék mennyiségétől. A folyamatos esőzések sem tesznek jót, de az állandó szárazság szintén nem jó a növényeknek. Az automata öntözés fontos kellékei a spray fúvókák, amelyek kialakítása jelentősen meghatározza a víz kilépési irányát, ezzel az öntözés távolságát.

Az esőztetés meghatározott mennyiségben és időben ideális növekedési körülményeket teremt minden növénynek. A spray fúvókák segítségével, akár 5 méter távolságra is eljuthatnak a vízcseppek és mi állíthatjuk be a szórási irányt. Ez lehet egyirányú és körkörös is. Ha kiszámoljuk, a megfelelő spray fúvókák segítségével, akár 80 m2 területet is lefedhetünk, öntözhetünk egyszerre.

Az automataontozorendszer.com webáruházban temérdek fúvóka kapható. Itt mindenki a saját igényének megfelelően, megtalálhatja azt a típust, amelyik biztosan gyönyörűvé varázsolja az udvaron és a kertben a gyepet vagy más növényt. Látogasson el ide és kérjen szaktanácsot a szakemberektől!