A Stiga bozótvágó rendkívül erős gépezet

A kertes házak, nyaralók vagy kisebb mezőgazdasági területek mind el tudnak gazosodni, ilyenkor pedig szakszerű eszközökre van szükség. A Stiga bozótvágó nem ismeri a határokat, ugyanis a hatékony benzinmotoros működése végett, szinte bármilyen felszínen bevethető sikerrel.

Elsőként is fontos megemlíteni, hogy figyelembe kell venni a levágandó növényzet nagyságát, mielőtt a munka elkezdődhetne. A Stiga bozótvágó 450 mm vágási szélességgel rendelkezik, valamint kétütemű motorral. A használta nem bonyolult, sőt, könnyedén elsajátítható. Természetesen némi gyakorlat nem árt a működtetéséhez, de a kezdők is megbirkóznak vele.

A Stiga bozótvágó nem zajtalan üzemelés közben, viszont a hatásfoka ezt mindenkivel feledteti. Az ára a középkategóriát üti meg, hiszen ezek a paraméterek indokolják, hogy így legyen. Ipari területek, gyárépületek melletti kaszálásra is kiváló termék, mert az említett helyeken is szükséges bizonyos időközönként a bozót hatásos irtása. Ezzel a példánnyal egyszerűen lehet haladni, persze a védőfelszerelés használata erősen ajánlott.