A szeretőtartás legnagyobb veszélye a lebukás

Néha kell egy fontos a helyszín
Néha kell egy fontos a helyszín

A hűtlenség mind a két nemnél megfigyelhető, számtalan ok miatt, ami temérdek antropológiai kutatás alapját képezi. Sokszor amikor a férfi vagy a nő megcsalja a párját, természetesen, azt nem otthon teszi, hanem egy másik lakásban. Mindenképp fontos a helyszín, ugyanis a rosszul megválasztott hely teljes mértékben növelheti a lebukás kockázatát.

Sokan ilyenkor előszeretettel döntenek az úgynevezett randikuckók, búvóhelyek mellett, amelyek régóta garantálják a várt magányt és intim pillanatokat. Ezek az ingatlanok bizonyos oldalakon tekinthetőek meg. Ilyen például a www.buvohely.com honlap is, ahol roppant hamar le is lehet foglalni az adott helyet.

Az érdeklődőnek csak annyi a dolga, hogy tárcsázza az oldalon feltüntetett számot, és kérjen egy időpontot a tulajdonostól. Ha minden rendben van, akkor alig két óra után már a helyszínen is lehet a pár. A diszkréció mindenképp garantált, ezért nem meglepő, hogy azon férfiak és nők, akik megcsalásra készülnek, roppant szívesen döntenek ezen ingatlanok mellett, hiszen tudják, fontos a helyszín.