A Timex óra megállja a helyét

Az időmérők rajongóinak biztosan nem kell bemutatni a márka sokszínű darabjait. A Timex óra változatai közül minden alkalomra találhat magának ideális darabot. A készülékek változatos funkciókkal, valamint különleges designnal kerülnek forgalomba annak érdekében, hogy mindenki megtalálja az igényeihez szabott variációt.

A márka több mint 160 éves fennállása óta hatalmas népszerűségre tett szert. A felhozatalban az elegáns változatok mellett, különleges helyet foglalnak el a túra és a sportos modellek is, amelyek indiglo elektrolumineszcens megvilágítással vannak ellátva. A Timex óra ezen variációinak a funkcióit értékelni fogják a szabadtéri tevékenységek szerelmesei.

Általában három szerkezeti típust különböztetnek meg, ami az ön- és kézzel felhúzható, valamint a quartz. A manuális időmérő előnye, hogy nincs szükség elemre és a másodpercmutató mozgása folyamatos. A Timex óra különleges bánásmódot igényel, a finom alkatrészeinek és a sok fogaskerekének köszönhetően. Ha megfelelően karban van tartva, akkor sokáig fogja tudni használni.