A wifi termosztát elhozta a jövőt

A Honeywell intelligens hőszabályzók segítenek a megfelelő hőmérsékleti szint beállításában az otthonában. A wifi termosztát egyszerűen telepíthető és konfigurálható. Programozhatja a napi menetrendje köré vagy hagyhatja, hogy alkalmazkodjon az életéhez és a változó terveihez.

A legújabb modelleket a felhasználók már az Amazon Alexa, a Siri vagy az Apple HomeKit segítségével is vezérelhetik. A Honeywell hőszabályzók segítségével könnyedén csökkentheti a villanyszámlát például azáltal, hogy közvetlenül a hazaérkezése előtt kapcsolja be. Mivel a wifi termosztát a Geo-kerítés funkció alkalmazásával megkeresheti az Ön tartózkodási helyét, így automatikusan képes be- vagy kikapcsolni a megadott üzemmódot, amikor legközelebb a közelben tartózkodik.

A legújabb modellek gyönyörű kivitelben készülnek és könnyen illeszkednek bármilyen belső térbe. Ha rendelkezik internet hozzáféréssel, az intelligens wifi termosztáttal bárhonnan beállíthatja az otthona hőmérsékleti mutatóit iPhone vagy iPad készülékén, így takarékoskodva az áramon.