A Yamuna márka bemutatása

A hazai kozmetikumokat forgalmazó cég óriási népszerűségre tett szert az elmúlt években. A Yamuna vállalat kizárólag természetes alapanyagokból összeállított termékeket kínál. A Kft története 2002-ben egy kis somogyi faluban, pontosabban Somogyvámoson kezdődött. Kajtár Zsolt alapította a céget, aki ekkor még csak szappanokat készített régi receptek alapján.

A kezdetekben a termékpalettát csupán 5 féle szappan alkotta, mára viszont több mint 300 különféle termékből áll. Az emberi test minden területére gyártanak szépségápolási készítményeket. A Yamuna az elmúlt évek folyamatos fejlesztésének hála, napjaink egyik legismertebb finomkozmetikai cégévé nőtte ki magát.

A vásárlói kör napról-napra bővül, ami nem véletlen, hiszen a termékek kiváló ár-érték arányban szerezhetőek be. Bőrbarát és natúr alapanyagokból, korszerű technológiával állítják elő a minőségi készítményeket. A vállalat állandóan keresi a további fejlődési lehetőségeket. A Yamuna céljai között szerepel a márkaépítés, illetve a marketing bővítése.