A nitril gumikesztyű bírja a strapát

A rugalmas anyagának köszönhetően, kényelmes munkavégzést garantál. A nitril gumikesztyű kimagasló védelmet nyújt minden munkakörnyezetben. Univerzális formatervezésének hála, bal és jobb kézre is kiválóan illeszkedik.

A teljes felülete textúrált, ami stabil tapadást biztosít amellett, hogy megfelelő tapintást tesz lehetővé. Az enyhén túlnyúló, göngyölt csuklórész még tovább növeli a biztonságot. A termék előnyei közé tartozik, hogy púdermentes, ezáltal nem szárítja a bőrt. A hagyományos változatoktól eltérően, nem hagy erős gumiszagot a kézen. A nitril gumikesztyű teljes mértékben latexmentes, ebből kifolyólag nem okoz allergiás reakciót, vagyis érzékeny bőrű embereknek is remek választás lehet. Az egészségügyi, az élelmiszeripari és a diagnosztikai környezetben minden higiéniai követelménynek megfelel.

Remek alternatíva lehet azoknak, akik nem túl drága, mégis hatékony kiegészítőt keresnek a különböző feladatok elvégzéséhez. A nitril gumikesztyű tárolása lehetőleg száraz, napfénytől elzárt helyen történjen!