Az előre bekevert és nagyobb kiszerelésű glett ár kiváló

A felületkezelés egyik leginkább fontos lépése az alapvakolat felhordása. A glett ár nagyban eltér a kisebb, illetve a nagyobb csomagolású termékek esetében, mindenképpen megéri a vödrös kiszerelést beszerezni. Ez még akkor is költséghatékony megoldás, amennyiben nem lenne szükség a teljes mennyiségre, hiszen légmentesen lezárva, az anyag felhasználható a későbbiekben is.

A glett ár előnyös az előre bekevert masszák esetében is, mivel ezek gyorsabb és gazdaságosabb munkát eredményeznek és alkalmazhatóak Q1-től Q4-ig minden rétegben. A termék a felbontást követően azonnal készen áll a felhordásra, nem kell időt vesztegetni a bekeveréssel, továbbá garantáltan jó a bekeverés aránya.

Az előkevert anyagok ugyanis pontosan beállított és ellenőrzött összetétellel rendelkeznek, kiválóan tapadnak a falakhoz és könnyű velük dolgozni. Ennek köszönhetően, a befejezett felület esztétikus és kifogástalan lesz. Az előre bekevert és nagyobb kiszerelésű glett ár előnye továbbá, hogy a kezelt fal és mennyezet gyorsan szárad.