Az infraszauna remek tulajdonságai

Kellemes szauna

Akik gyakran szaunáznak, jól tudják, hogy ennek mennyi pozitív hatása van a szervezetre nézve. Azonban, a megszokott fajtánál van még egy modernebb, újabb, az infraszauna, ami temérdek módon segíti a szervezet egészség működését.

Sokaknál a legfontosabbnak az bizonyul, hogy az infraszauna révén adott az alakformálás. Egy alig félórás használat alatt, több száz kalóriát is lehet égetni. Ez nagyjából többórás kocogással felér, amit ugye sokan nem szeretnek vagy éppen nem tudnak csinálni.

A finn szaunákkal ellentétben, az infraszauna okozta izzadás több mint 75%-a víz. A maradékot a testben felgyülemlett káros anyagok teszik ki, mint például a higany, különféle nehézfémek és a koleszterin. Az infraszauna kiváló tulajdonsága, hogy regenerálja a bőrt és eltünteti a narancsbőrt.

Ez azért adott, mert az infrasugarak segítenek a sejtek regenerálódásában, aminek hála a bőr feszesebbé, üdébbé és fiatalosabbá válik. Ez a narancsbőr ellen is felveszi a versenyt, ugyanis az infravörös sugarak mélyre hatoló jellegének köszönhetően, képesek eltávolítani a nagyon makacs cellulitiszt.