Bárki számára megfizethető a greenbox ár

Greenbox ár

A greenbox technikáról már mindenki hallott, aki jártas a fotózásban vagy a filmkészítésben. Azok is ismerik ezt a módszert, akik csak érdeklődnek a digitális technika iránt. A greenbox ár igen alacsony, hiszen csak egy zöld vászonról van szó.

Így bárki beszerezheti olcsón, aki egyedi fényképeket szeretne készíteni. A greenbox segítségével ugyanis bármilyen hátteret beillesztetünk pillanatok alatt az fotómodell mögé. Gyakran használják ezt a technológiát a reklám- és a tárgyfotózás során is.

A portrék, csoportképek készítésénél is nagy haszna van. Hátteret beilleszteni más módszerrel is lehet, de nem olyan egyszerűen, mint a zöld vászon használatával. Mivel a greenbox ár sem túl magas, így megéri ezt a módszert alkalmazni, hiszen rengeteg időt megspórolunk így az utómunkával.

A kép elkészítése után rögtön megtekinthető az eredmény, így még változtatni lehet rajta, ha nem olyan lett, amilyet megálmodtunk. Persze, ha nem szeretjük a manipulált képeket, akkor az alacsony greenbox ár sem fog vásárlásra ösztönözni.