A birkanyíró olló egyszerű használata

Birkanyíró olló

Ez a kiváló kellék igazán hasznos az állattenyésztőknek és állattartóknak, ugyanis remek megoldást nyújt. A birkanyíró olló két vágórésszel rendelkezik, amelyek precízen illeszkednek egymáshoz.

A termék strapabíró, tartós fémszerkezettel lett ellátva, tehát időtálló. Markolatát illetően rugalmas, így megkönnyíti a munkavégzést. Élezhető pengékkel lett ellátva. A nyírást évente egy vagy két alkalommal végzik el. Magyarországon a művelet nyár elején, vagyis április és június között történik, így a téli időszakra az állatok újabb védelmet nyújtó bundát növesztenek.

A 20. századig kézi munkával végezték, viszont azóta a módszer teljesen megváltozott, mivel a birkanyíró olló mellett, az elektromos gépeket is elkezdték használni. A munkavégzés ezáltal sokkal gyorsabb lett. A birkanyíró olló manapság a nehezen elérhető testrészeken, kisebb állományokon alkalmazható. Megvásárolhatja az online webáruházakból, ahol kedvére válogathat a birkanyíró olló kínálatból. Remek megoldás, mert egyetlen kattintással elintézhet mindent.