Cetaphil, bőrbarát kozmetikum

Cetaphil tusfürdő
Cetaphil tusfürdő

A babák bőre nagyon érzékeny, ezért főleg az első két-három évben fokozottan figyelni kell, hogy mivel kerülnek kapcsolatba. Ugyanis a sok vegyszeres és vegyszerrel kezelt kozmetikum nemcsak ártalmas a picik bőrének, szervezetének, hanem még komoly betegségeket is okozhatnak. A nem megfelelő készítmények miatt, már egészen kicsi korban kialakulhat ekcéma illetve pikkelysömör, amelyek a tudomány mai állása szerint, gyógyíthatatlan betegségek, így egész életük során végigkísérik.

Azonban ezt megelőzhetjük, ha olyan alternatívákat választunk, amelyek kifejezetten érzékeny bőrre lettek kifejlesztve. Példának okáért, a Cetaphil bőrápoló termékcsomag, hipoallergén, tartósítószer és illatanyagoktól mentes összetételével nemcsak a babák számára ideális bőrápoló, hanem felnőttek is nyugodtan alkalmazhatják, sőt, az atópiás bőr kezelésében is a segítségünkre lehet. Vagyis, ha már valakinél jelentkeztek a családban az érzékeny bőr, illetve az ekcéma, pikkelysömör tünetei, akkor a Cetaphil még számára is enyhülés hozhat.

Ugyanis a Cetaphil táplálja, hidratálja a bőrt, ami ezen betegségek kezelésének egyik kulcsfontosságú lépése, mivel a száraz bőrön intenzívebben jelentkeznek az irritációk és a különböző kiütések is. Továbbá, nemcsak a megelőzésben lehet a segítségünkre, hanem klinikailag igazolt tény, hogy enyhíti az atópiás bőr tüneteit, csillapítja a bőrszárasságot és a viszketést is. Szerezze be a Cetaphil különbözői termékeit és használja ezentúl az egész család!

A Cetaphil tusfürdő, a hidratáló testápoló és a tisztító oldat mindennapos használatra is javasolt, így többé nem kell nélkülöznie jótékony hatásait egyetlen tisztálkodás, bőrápolás alkalmával sem. Lépjen be a www.ewopharma.hu webáruházba és rendelje még ma ezt a rendkívüli termékcsaládot, hogy minél hamarabb áttérhessenek a kockázatoktól mentes bőr tisztításra, ápolásra, hidratálásra! Hiszen a Cetaphil révén, kellemesebbé teheti a hétköznapokat és olyan problémák is megelőzhetőek, amelyek orvoslása, kezelése sokkal több pénzbe és energiába kerülne.