Divatos szőrmemellény modellek

A mellény közkedvelt ruhadarab ősszel és télen egyaránt, azonban a sportosabb, vastagabb anyagból készült változatokat nem lehet bármivel felvenni. A szőrmemellény azoknak szinte kötelező darab, akik télen is az elegánsabb megjelenést részesítik előnyben.

Arról nem is beszélve, hogy ez olcsó és állatbarát alternatívája a drága, eredeti szőrméből készült változatoknak. A puha, fényes műszőr kellemes tapintású, ráadásul valódi luxusérzetet kölcsönöz. Jó meleg, ezért egy pulóverrel, inggel bármikor viselhető ősszel és télen is. Roppant nőies, ezért fantasztikus párost alkot szoknyával, kötött ruhával, nadrággal egyaránt. A szőrmemellény megtalálható rövid és hosszabb változatban is. Az utóbbi ideális a fázósabbaknak, akik szeretik, ha a derekukat, combjukat is takarja valamilyen meleg öltözék.

A szőrmemellény ugyanakkor nagyon könnyű és kényelmes ruhadarab. A miniboxshop.hu webáruházban található modellek cipzárral vagy övvel fixálhatóak, kapucnis vagy kapucni nélküli változatokban, többféle színben megrendelhetőek.