A hímzett ruha igazán mutatós

A kézzel díszített kiegészítőket napjainkban is sokan viselik. A hímzett ruha rendkívül szép és különleges. A motívumokat selyem vagy pamut fonal felhasználásával készítik el. A felnőtt és a gyerek ruházati cikkeken a kalocsai minta sok esetben felfedezhető.

Nagyon jól mutatnak a fehér alapon az élénk színű szálak. A fodros alsó- és vállrész csipkével van ékesítve. Ezen kívül, még egyedibbé teszi a kiegészítőt a hátul elhelyezkedő fűző. A hímzett ruha gyerekeknek készült változata viselhető keresztelőn, születésnapon, valamint esküvőn. A hagyományos és az online üzletekben óriási kínálatban érhető el. Ha az internetes vásárlás mellett dönt, akkor kényelmes körülmények között, akár az esti órákban is megtekintheti a felhozatalt. Nem lesz egyszerű dolga a sok csodás darab közül választani.

A méret pontos meghatározásában segítségére lehet a honlapon található táblázat. A hímzett ruha ára minden esetben változó. Az összeget nagyban befolyásolhatja a textilek típusa, a felhasznált fonalak mennyisége és a díszítések száma.