Djeco társasjátékkal mentsük meg az állatokat!

Az életben egyre többször tapasztaljuk, hogy a csapatjáték sokkal eredményesebb, mint az egyéni. A Djeco társasjáték az egész kicsiknek tanítja ezt. A munkahelyen, a családban és az élet megannyi területén olykor szükség van arra, hogy képesek legyünk együttműködni a társainkkal.

Az empátia, a segítségnyújtásra való hajlandóság már a gyermekeknek is átadható. A bennük rejlő ösztönös együttérzést különféle módon lehet fejleszteni, például játékosan is. A Djeco társasjáték kicsiknek állatmentő csapatjáték, amiben a résztvevők nem magukért, hanem az egész csapatért játszanak. Megfelelő már a 2,5 éves gyermekeknek is, mivel számok helyett ábrákkal van magyarázva. Ebben a játékban tehát mindenki nyer vagy veszít.

Vagy mindenki győz, vagy az egész csapat veszít, így ez a játék nagyon jó arra, hogy együttműködésre tanítson. A Djeco társasjáték mind jellegében, mind az ábrában különleges. A kicsik figyelmét azonnal felkeltik az aranyos állatfigurák. Remek beltéri játék, amivel szinte repül az idő.