Jégvarázs Anna baba a legszebb kidolgozásban

A Disney vállalat Jégvarázs animációs filmsorozata hatalmas sikert aratott. A hűvös, de imádnivaló főszereplő Elsa mellett, Annát is azonnal a szívükbe zárták a nézők. A Jégvarázs Anna baba így egyértelműen a játékboltok egyik kedvenc terméke.

A cserfes, kedves és melegszívű Anna csodálatos testvére Elsa hercegnőnek. A karakter olyan értékeket képvisel, amiket a gyermekek és a szülők is szívesen látnak a vásznon. A kislányok azonnal magukhoz ölelnék a gyönyörű Annát, hiszen olyan kedves és szeretetreméltó. A Hasbro játékgyártó cég igyekezett ezt a bájt, kedvességet megjeleníteni a Jégvarázs Anna baba arcán. A játék minden része kimagasló minőségű, hiszen a haja, a ruhája is elképesztően gyönyörű.

A Jégvarázs Anna baba ruhája ráadásul világít is, így még izgalmasabb és szebb. Ha felemelik a karját, táncoló falevelek jelennek meg a csodás fekete ruhán. A gyönyörű baba minden kislány kedvence lehet, amivel a gyermek felelevenítheti a Jégvarázs 2-ben látott varázslatot. Rendelje meg most a jatekotthon.hu webshopból!