Egyszerű a kád csaptelep kiválasztása

Kád csaptelep
Kád csaptelep

Bizony nem egyszerű megtalálni a tökéletes kádat, amelyik passzol a már felújított fürdőszobához, elég nagy, nem válik kopottá hamar és ezeken kívül garantálja a komfortos fürdőzést is.

Sok vásárlónak például az a gondja, hogy nem tudja, a kád csaptelep hova is kerüljön pontosan. Gyakran felmerül a kérdés, és ezzel sok szakértő találkozott már, hogy falon vagy a kádperemen legyen a kád csaptelep? Nem vitás, mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya is, ezért is nehéz a végső döntés.

A kádra szerelt típus esetében mindig látszik a zuhany gégecső és az egész szerkezet gyakran útban van a használónak, sőt, néha a kádparaván felszerelését is meghiúsíthatja. A fali kád csaptelep előnye viszont az, ha ezzel bármikor is gond van, akkor az könnyedén javítani lehet és a csere lehetősége is biztosan fennáll.

Itt még említést érdemel a tény, hogy a fali kád csaptelep ára jutányosabb, mint a süllyesztett változatoké. Ez az eszköz most igen kedvező áron található meg a www.meleget.hu honlapon, ami más ilyen jellegű produktumokat is forgalmaz.