Egyszerűen rendelhető mezőgazdasági gumi

A tél hamarosan véget ér és eljön a talajművelés, veteményezés ideje. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a különféle munkagépek a hideg ellenére pihenhetnek. Gyakran még ilyen körülmények között is muszáj helytállniuk, ezért minden elemnek kiválóan kell működjön. A mezőgazdasági gumi kulcsfontosságú szereppel bír, ugyanis ez határozza meg a tapadás és erőkifejtés nagy részét.

Hiába az óriási motorteljesítmény, ha a kerekek teljesen el vannak kopva, mert akkor nem fog gyorsabban előrehaladni a jármű. A mezőgazdasági gumi esetében az elhasználódásra fokozottan figyelni kell. Elég kellemetlen lenne, ha kimennénk a szántóföldre megművelni azt, de egy csekély nedvesedés hatására elakadnánk.

Sajnos erre van esély, ha a mezőgazdasági gumi lamellái, recéi elégtelenül teljesítenek a túlzott kihasználtság miatt. Előzzük meg a kellemetlen helyzeteket és mindig cselekedjünk időben! A szezonmunkák előtt végezzük el a kellő felmérést és ha szükség van rá, akkor a mezőgazdasági gumi rendelést a tutigumi.hu weboldalról!