Évszázad trilógia lebilincselő kalandokkal

Könyvrendelés online

Aki szereti a háborús regényeket, amelyekben helyet kap a krimi, a kaland és a romantika, annak Kenn Follett feledhetetlen élménnyel fog szolgálni. Az Évszázad trilógia 5 családot mutat be, akinek a története egymásba fonódik különféle kalandokkal és viszontagságokon keresztül a háború miatt.

Az első kötetben betekintést nyerhetünk a 20. század első éveire, egészen az első világháború végéig. Follett elképesztően hatásos eszközöket használ annak érdekében, hogy bemutassa ennek a korszaknak a szépségeit és a szörnyűségeit.

Az Évszázad trilógia követi a történelem eseményeit, ezért a második részben már a két világháború közötti években fogjuk találni magunkat, amíg a cselekmény szép lassan bemutatja azt is, hogy a családok miken mennek keresztül a második világháborúban.

Bár a világ különböző részein élnek, a szálak mégis egy pontban összefutnak és egymáshoz kapcsolódnak. Lebilincselő a Follett történetvezetését átélni. Az Évszázad trilógia harmadik része pedig a világháborúk utáni generációnak ad helyet, akik lassan belesodródtak a hidegháborúba.