Extenzív ültetvénytelepítés oxyfa vásárlással

A Paulownia eredetileg Kínából származik. Sajátosságai miatt nagy segítség lehet a globális felmelegedés, a környezetszennyezés és a bolygó elsivatagosodása elleni küzdelemben. A laboratóriumban kifejlesztett oxyfa vásárlása által, olyan növény tulajdonosa lehet, ami 10-szer annyi CO2-t szív magába, mint bármelyik másik növényfaj. Ez a 70-es évek végén kifejlesztett hibrid faj jelentősen javult a kártevőkkel és a betegségekkel szembeni ellenállás terén, nem változtatja meg a környezetét és nem érintkezik más fajtákkal, amelyekkel együtt él, mivel ez egy steril klón, ami csak a laboratóriumi körülmények között szaporodik.

A fa jól alkalmazkodik a városi területekhez. A nagy levelei és a széles koronája sűrű árnyékot kölcsönöz a parkoknak és tereknek, úgynevezett friss levegő sarkokat képez, különösen azokban a városokban, ahol jelentős a kipufogógázok általi szennyezettség. A levelek nagy mérete miatt egyetlen oxyfa vásárlásával akár 22 kg szén dioxidot is felszívhat, 6 kg oxigént termelve.

Manapság nem nehéz Paulownia vetőmagot vagy csemetét szerezni. Ezeket online megrendelheti a jó hírű csaszarfapaulownia.hu webhelyen, ahol a császárfa árak hazai viszonylatban talán a legkedvezőbbek. Cégünk a növény egyik legnagyobb múlttal büszkélkedő forgalmazója Magyarországon, ahol számos olyan társaság jelenik meg és tűnik el, amelyek Paulowniat értékesítenek. Ezeket általában magvakból, dugványokból vagy gyökérhajtásokból szaporítják.

Sajnos, a vállalkozásunk által elért sikereknek köszönhetően más értékesítők sokszor nem megfelelő minőségű csemetéket próbálnak eladni fűrészáru és biomassza előállításához, viszont az általuk megszabott császárfa árak esetenként drágábbak a mi díjszabásunknál. Ne hagyja, hogy becsapják! Mindig ellenőrzött és megbízható helyről vásároljon! Győződjön meg attól, hogy a császárfa árak megfizetésével azt kapja, amit szeretett volna! Sok lelkes gazdálkodó már ipari alapon termeszti a növényt és talán hamarosan hazánkban is tömegkultúrává válik, csakúgy mint az energia-hatékony fűzfák.