Ajánlott olvasmány a Kiégett anyák kézikönyve

Amikor a várva-várt gyermek megérkezik, az édesanya minden erejével arra törekszik, hogy hibátlan legyen, mert a gyermeke boldogsága a legfontosabb számára. A baj akkor kezdődik, ha már nem boldog, hanem azzal a kényszerűséggel él, hogy tökéletessé kell válnia. Éppen ezt akadályozza meg a Kiégett anyák kézikönyve, ami pozitív iránymutatással segít boldog anyává válni.

A kiadvány dr. Sheryl Ziegler író, előadó, pszichoterapeuta műve, aki első generációs kubai amerikaiként, kora gyermekkorától kezdve New Yorkban nevelkedett egy kevert családban. Ily módon egyedülálló élettapasztalatra tett szert, ami hasznos perspektívákat teremtett számára.

A munkájában gyakran hasznosítja ezeket, ami hozzájárult a Kiégett anyák kézikönyve megírásához is. Kiváló olvasmány az olyan édesanyáknak, akiknek az egész napjuk csak a gyerekek körül forog, de mégis úgy érzik, hogy nem elég jók. Sokat segít a Kiégett anyák kézikönyve abban, hogy reálisan lássák az életüket, hogy élvezni tudják a mindennapokat és boldogan éljenek a családjukkal.