Ezt add a párodnak ajándékba!

Amikor ajándékozásra kerül a sor, akkor a férfiak lényegesen könnyebb helyzetben vannak, hiszen a hölgyek szinte mindennek tudnak örülni. Ha nem tudod, hogy mit kellene adnod a párodnak ajándékba, akkor se keseredj el, mert rengeteg járnak hasonló cipőben.

A férfiak világa lényegesen másképp néz ki. Ők inkább a hasznos és értékes dolgokat szeretik, megvan a véleményük a dekorációról és az apró csecsebecsékről. Ráadásul, ha az egyik férfi szereti a karpereceket, az nem jelenti, hogy minden úr rajong érte, tehát nem érdemes általánosítani. Ilyenkor az ajándékozás lényege, hogy megismerjük a másikat. Néha egy megjegyzés, nagyobb sóhaj vagy hosszabb pillantás megmutatja mire vágyik a másik, utána csak teljesíteni kell. Az is működni szokott, ha ruhával lepjük meg őket, bár érdemes olyat választani, amit biztosan hordani fognak.

A rózsaszín póló vagy a csíkos zokni nem mindenkinek jön be, vagyis próbáljunk pár óráig a másik fejével gondolkodni. Ha pedig végképp nem tudod, hogy mit adj a párodnak ajándékba, akkor rá is kérdezhetsz.