Grill serpenyő az egészséges étrendhez

grill serpenyő
Grill serpenyő

Aki szeret a konyhában tenni-venni, annak nem esik nehezére az sem, hogy egészséges ételekkel kísérletezzen. A gyorsan elkészülő reform falatokhoz pedig nagyon jól jön egy grill serpenyő, amivel gyorsan készül el minden hús és zöldség. A grill serpenyő különlegessége az, hogy az alja párhuzamos vonalakban kiemelkedik, amelyeken keresztül több hőt kap az étel, és ettől válik jellegzetesen csíkossá.

Nagyon kevés olaj használatával, rengeteg finomságot lehet készíteni, és azon se lepődjünk meg, ha sok füst keletkezik, a grillezéssel ugyanis ez együtt jár. Az ilyen technikával készülő húsok rövid idő alatt egy külső kérget kapnak, a belsejükbe zárt levesség pedig puhán tartja a rostokat, izomkötegeket.

Az olyan grillezett zöldségek, mint a hagyma, tök, paprika, gomba, padlizsán friss köretként, színesen kísérhetik a proteinben gazdag csirkét, disznót, halat. Sőt, mi több, akinek kedve szottyan vajon grillezett fahéjas almát enni, annak szintén könnyű dolga van a grill serpenyő alkalmazásával. Most kedvezményesen lehet rendelni, méghozzá online.