Holt-tengeri iszap bőrtisztító hatással

A Holt-tenger sós vizéből előállított kozmetikumok jótékony hatása már régóta ismert. Számos olyan ásványi anyagot tartalmaz, ami regenerálja, hidratálja és fiatalítja a bőrt. A holt tengeri iszap igazi kincs, amit már az ókorban felfedeztek és használtak. Ezt pakolásként alkalmazták a testre, a hajra és az arcra.

Az iszap nyugtató és megújító hatású anyag, ami eltávolítja a bőr elhalt rétegét és hidratálja a sejteket. Hátfájásra, reumás ízületi panaszokra is kiváló, mivel lazítja az izmokat és serkenti a keringést. Tehát nemcsak a szépségiparban, hanem gyógykezelések kiegészítésére is igénybe vehető. Az AHAVA készítmények kiváló minőségűek és olyan fontos ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek regenerálják és táplálják a bőrt.

A holt tengeri iszap az érzékeny bőrűeknek is ajánlott, mivel semmilyen káros anyag nincs benne, ami bőrirritációt okozna. Ha szeretné, hogy bőre puha és selymes legyen, akkor használjon bőrtisztító iszapszappant! A tengeri fürdősó is lazítja a feszült izmokat, ugyanakkor hidratálja a bőrt.