Így néz ki Catherine Zeta-Jones és Douglas fia

Évek óta nemcsak Hollywood egyik legnépszerűbb párja, hanem összetartó család is. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas két gyermekkel büszkélkednek, a fiúk pedig az egész internetet lázba hozta. A 21 éves Dylan Douglas tiszta anyukája. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 2000 óta házasok. Két gyermekük született, Dylan és Carys, akik gyakran szerepelnek a színésznő által az Instagramon megosztott fotókon. Bár a fiatalabb Carys igazán különleges szépséggel büszkélkedik, az interneten nagyobb port kavart 21 éves bátyja, aki feltűnően hasonlít édesanyjára.

Dylan Douglas amellett, hogy szülei közösségi média profiljain vendégeskedik, saját fiókkal is rendelkezik az Instagramon, ahol fotókat posztol a mindennapjairól. Ezek között találunk olyanokat, amelyeken szüleivel, húgával, partikon vagy ünnepeken pózol. Bár Catherine Zeta-Jones fiának megvan a háttere ahhoz, hogy színészi karrierbe kezdjen Hollywoodban, esze ágában sincs ezt megtenni. Egyszerűen imád énekelni, élvezettel lép fel közönség előtt és közben nagyon jól szórakozik.

A 2022-es nyár legdivatosabb körmei

A pasztellszínek és a fehér minden árnyalata visszatér az idei nyár körömdivatjában. Ráadásul megduplázott erővel. Az elmúlt években rendkívül népszerűek voltak a merész minták, csillámos, sellő hatású vagy többszínű francia körmök. Kiderült azonban, hogy az idei trendek teljesen mások lesznek, mint korábban. Visszatérés a klasszikusokhoz – ez a körömstílus vezérmotívuma 2022-ben, adja hírül a colore.hu. A fehér, a nude, az égszínkék, a levendula és a púderes rózsaszín lesznek a következő hónapok igazi slágerei. Ezek a lágy színek mégsem lesznek unalmasak.

Éppen ellenkezőleg! Ezeken a díszítések és minták végtelen lehetőségeivel kísérletezhetünk, olvasható a colore.hu cikkében. Itt arról is értesülhetünk, hogy a mindannyiunk által jól ismert klasszikus fehér francia körmök és a többszínű ombre sem mennek ki a divatból. A finom minták is stílusosak maradnak. A colore.hu stylistjai azt is hangsúlyozzák, hogy 2022-ben nem a menő frizurák, hanem az ápolt és tiszta körmök a hölgyek legjobb névjegyei.