iPhone 7 Plus kijelzőcsere profikkal könnyen megy

iPhone 7 Plus kijelzőcsere

A mobiltelefon gyártók évről-érvre igyekeznek a leendő legújabb fejlesztéseket belepréselni az új készülékeikbe. Az egyik világszínvonalú mobileszközök gyártója ma az Apple cég, amelyiknek jelenleg az iPhone 7 Plus a legmodernebb és legnagyobb kijelzővel ellátott terméke.

Az LCDFIX számára az iPhone 7 Plus kijelzőcsere sem okoz problémát. Az tény, hogy új készülék lévén, meglehetősen sokba kerül az új kijelző cseréje, azonban figyelembe véve a készülék értékét és presztízs-jellegét a piacon, a tulajdonos várhatóan rászánja azt a pénzt. Az iPhone 7 Plus kijelzőcsere szerencsére nem egy bonyolult feladat.

Az LCDFIX munkatársai garanciát vállalnak az általuk megjavított készülékre, így Önnek nem kell a miatt aggódnia, hogy idő előtt elromlik majd. Az 1 órás javítási határidő kényelmes megoldás lehet mindenkinek, hiszen a helyszínen meg is lehet várni. Az iPhone 7 Plus kijelzőcsere után, azonnal kézbe veheti, de kérheti a házhoz is szállítást is a cég futárszolgálatával. Bízza a profikra a telefont, mert a minőségi munka garantált!